Hout is het ultieme materiaal dat verband houdt met vrede en ontspanning. Voeg hier nieuwe technologie, moderne architectuur en een unieke schoonheid van de omgeving en je krijgt de ultieme accommodatie voor het stadsleven. In dit tweede artikel hebben we enkele van de beste architecturale projecten van het jaar verzameld. En om onze inzichten bij u te delen, hebben we een korte lijst van hen gecompileerd.

Houten huizen realisaties

De undermount badkamer / douchecentrum bij Denver Cherry Creek Schools is een van de recente ontwerpen op het gebied van het bouwen van een houtframe. Ondermontte badkamer / douchecentra bevinden zich over het algemeen onder het cijfer en worden op scholen geplaatst om de ruimte te maximaliseren. De ontwerpers hebben zowel de school als het gebouw geïntegreerd om een synergistische ervaring te bereiken. Het project is ingesteld in het volgende academische jaar.

Dit populaire gebouw is een van de recente innovaties op het gebied van het bouwen van houten huizen. De ontwerpers hebben een openluchtkeuken en een patio gecombineerd om een echt nieuwe levende ervaring te creëren. Het project is klaar om volgende lente te worden voltooid. Het innovatieve gebruik van natuurlijke materialen en het slimme gebruik van open ruimtes heeft de harten van verschillende huizen van Denver gewonnen. Bouwen met houtskeletbouw?

Een van de meest interessante innovaties om uit het duurzame gebouw te komen, is het gewelfde huis. Een koepelvormig houten huis is een duurzame oplossing voor een typisch huis met één verhaal. De vloer wordt ondersteund door een reeks hellende stalen kolommen die in een kolomvrij dak stromen. Hierdoor kunnen de architecten een sterke en stevige structuur bouwen tijdens het gebruik van minimale hoeveelheden hout. Dit gebouw moet aan het einde van het jaar worden voltooid.

Massief houten woningen!

Het project ontworpen door Duurzaamheidsexperts maakt gebruik van een innovatief latted houten huis dat wordt ondersteund door een reeks zwarte stalen kolommen. Het concept is vergelijkbaar met het concept van de vrijdragende houten tuinstudio. De vloeroppervlak van het gebouw is toegankelijk via een reeks trappen die naar het dak lopen. De architecten zijn erin geslaagd om een buitenkeuken in het gebouw op te nemen, met behulp van hout om de muren te construeren. Het ongewone houtontwerp creëert een eigentijds gevoel terwijl ze milieuvriendelijk zijn.

Een andere grote innovatie op het gebied van duurzaam gebouw is het vrijstaande houten framehuis. Deze frames worden aan alle kanten op metalen frames ondersteund en zijn een geweldig alternatief voor traditionele huisontwerpen. Het stalen frame maakt eenvoudige beweging en opslag mogelijk, evenals de mogelijkheid om de grootte van het gebouw uit te breiden zonder extra kosten op te nemen. De vloeroppervlak van het gebouw kan worden uitgebreid door het gebruik van metalen ladders die verbinding maken met het basiscoon.