Veranda of strand? Wiens idee was het om een veranda te bouwen? In die geest hebben we een lijst met de beste portiekideeën van de zomer voor uw overweging samengesteld. Deze gemakkelijk te volgen projecten, ontwerpstudies en Backyard-verbeteringen zijn ontworpen om de oproep van uw eigendom te verhogen zonder u naar de lokale bouwer te brengen.

Veranda plaatsen

Bouw een veranda met bakstenen! Met alle voorschotten in moderne bouwtechnieken is baksteen een groot materiaal geworden voor een toegangsweg voor uw zomerhuis. Baksteen is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u uw veranda aan de rest van uw huis kunt matchen of het modern en traditioneel kunt houden. Als je van een meer rustieke uitstraling houdt, kies je stenen in gearceerde bruine, tan of grijze tonen. Of als u een lichtere tint wilt, kies voor de baksteen die een witte kleur wordt geverfd.

Koop veranda schommels. Een verzameling mooie, grillige en praktische stoelen zou een glimlach op het gezicht van elke zomerse bezoeker brengen. Van Teak-patiostoelen tot capricieuze houten schommels zijn vele veranda-swingcollecties vandaag beschikbaar. Of u nu wilt dat u een eethoek, extra zitplaatsen voor familiebijeenkomsten of een schaduwrijke plek om in de schaduw te lezen, een set tuinstadels zijn een welkome aanvulling op uw zomerhuis.

Landelijke of moderne veranda?

Leuningen en kolommen om uw verandaruimte te versieren. Kolommen en balustrades toevoegen aan uw achtertuin is een van de gemakkelijkste en meest goedkope manieren om Curb-aantrekkingskracht op uw achtertuin toe te voegen. Voor kleinere structuren zijn kleine betonnen posten en rechthoekige leuningen vaak alles wat nodig is. Voor grotere structuren moeten grote betonnen posten mogelijk worden gebruikt, omdat ze meer structurele stabiliteit bieden en minder gewrichten en versterking vereisen. Als u echter het budget heeft, zijn grote beton- en stalen balustrades een elegante manier om charme en karakter aan uw verandaruimte toe te voegen.

Walkup loopt naar je veranda. Porch-veranda’s zijn ideaal voor het creëren van een ontspannen entryway. Als u zich zorgen maakt over de privacy en het maken van een uitnodigende ingang, kunt u een verhoogde houten loopbrug langs uw loopbrug kiezen. Als u een kleurrijke planter bij de ingang toevoegt, creëert ook een uitnodigende toegang die uw veranda aanvult.

Comfortabele bankzitje en pluche kussens toe. Comfortabele banken met een pluchehoes en een rugleuning bieden het ultieme comfort en stijl. Lange, niveau zitplaatsen is ideaal voor lange gesprekken met vrienden of familie. Stoelen moeten worden geselecteerd om overeen te komen met uw gewenste stijl en inrichting en moeten elementen van uw eigen woondecoratie bevatten. Voeg kussens en een paar planten toe en je hebt de perfecte zithoek aan je gemeente toegevoegd.

 

Van der Bauwhede: Jouw veranda tot in de perfectie. Voor een veranda moet je bij Van Der Bauwhede zijn.
Als verandabouwer ontwerpen en bouwen we alles zelf, van moderne tot landelijke stijl.

Roterijstraat 107
8790 Waregem
T +32 56 60 15 32
info@vanderbauwhede.be